Medewerker Franchise Beheer

Rotterdam

De Hypothekers Associatie BV

Fascinatio Boulevard 1302
2909VA Capelle aan den IJssel

De Hypothekers Associatie is de overkoepelende organisatie waarbij alle franchise vestigingen van De Hypotheker zijn aangesloten. De Hypotheker is marktleider op het gebied van onafhankelijk hypotheekadvies. Onze ambitie: de beste en grootste onafhankelijk ‘hypotheek’ adviseur van Nederland te zijn. Vanuit onze centrale organisatie in Capelle aan den IJssel vindt de aansturing en ondersteuning plaats van de Hypotheker formule. Onze kernwaarden zijn: lef, verantwoordelijkheid, daadkracht en vertrouwen.

Voor onze afdeling Franchise Beheer zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Franchise Beheer 0,6 – 0,8 fte

De Hypothekers Associatie BV
De Hypothekers Associatie BV

Belangrijkste taken

Als medewerker Franchise Beheer ondersteun je de Teammanager Franchise Beheer, de Franchisemanagers en de Specialist Vastgoed & Operations. Je fungeert als aanspreekpunt voor interne en externe stakeholders en voor de franchisenemers voer je operationele, administratieve en organisatie activiteiten uit.

Veel uiteenlopende werkzaamheden in een dynamische werkomgeving met veel interne en externe contacten, geen dag is gelijk en dat spreekt jou aan!

Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de vestigingsdossiers. Daarnaast zorg je voor de administratieve verwerking van vestigings- en medewerkersmutaties in het CRM systeem (Salesforce). Tussendoor beantwoord je als communicatiespil ad hoc vragen van externe en interne partijen  over bijvoorbeeld medewerkersmutaties, contractbeheer, KvK, geldverstrekkers en AFM aangelegenheden. Je controleert gemaakte afspraken, je voert zelfstandig projecten uit en levert een bijdrage aan projecten van anderen, organiseert overleggen en bewaakt de interne voortgang op openstaande zaken. Daarnaast draag je pro-actief bij aan procesverbeteringen die je vastlegt in de werkprocessen. 

Het team

Team Franchise Beheer bestaat uit: de Teammanager Franchise Beheer, drie Formulemanagers, Specialist Vastgoed & Operations, Medewerker Contractbeheer en twee Medewerkers Franchise Beheer (waarvan één vacature). Je wordt in de dagelijkse werkzaamheden begeleid door de Medewerker Franchise Beheer en rapporteert aan de Teammanager Franchise Beheer. 

Wie ben jij?

Een zelfstandige, energieke, communicatieve, hands-on professional met MBO+ of HBO werk- en denkniveau die staat te popelen om bij te dragen aan onze groei ambities. 

Wat vragen wij?

  • Minimaal 2 jaar werkervaring;
  • Je voelt je thuis in een dynamische werkomgeving, bent ondernemend en staat stevig in je schoenen;
  • Je kunt gestructureerd werken en prioriteiten stellen;
  • Je bent pragmatisch ingesteld, you get things done!;
  • Je bent flexibel en accuraat;
  • Je kunt met werkdruk omgaan en overzicht behouden;
  • Je denkt in oplossingen, bent servicegericht en hebt een hands-on mentaliteit;
  • Goede beheersing van Microsoft Office (Outlook, Word en Excel).


Over het aanbod

Een uitdagende functie voor 24 - 32 uur met een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met enthousiaste, betrokken en gedreven collega’s.

Interesse?

Is deze functie je op het lijf geschreven? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

Stuur je CV inclusief motivatiebrief naar HR@hypotheker.nl. Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Roxanne Jansen (HR Business Partner)

06-13569591. Een screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

 

Contactgegevens
Sollicitatie

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vanwege een technisch probleem kunnen je gegevens niet verwerkt worden.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypothekers Associatie BV

De Hypothekers Associatie BV

Fascinatio Boulevard 1302
2909VA Capelle aan den IJssel

Overige vacatures