Propositiemanager

Rotterdam

De Hypothekers Associatie BV

Fascinatio Boulevard 1302
2909VA Capelle aan den IJssel

De Hypothekers Associatie (DHA) is de overkoepelende organisatie van ‘De Hypotheker’ waarbij alle franchise vestigingen van De Hypotheker zijn aangesloten. De Hypotheker is marktleider op het gebied van onafhankelijk hypotheekadvies in Nederland. Onze ambitie is om de beste en grootste onafhankelijk ‘hypotheek’ adviseur van Nederland te blijven. Vanuit onze centrale organisatie in Capelle aan den IJssel vindt de aansturing en ondersteuning plaats van De Hypotheker formule. Onze kernwaarden zijn: lef, verantwoordelijkheid, daadkracht en vertrouwen.

Heb je ervaring met de ontwikkeling en implementatie van klantgerichte proposities? Ben je een ambitieuze zelfstarter die (online) proposities kan verbeteren? Voor de afdeling Commercie zijn we op zoek naar een ervaren en innovatieve: propositiemanager.

 

De Hypothekers Associatie BV
De Hypothekers Associatie BV

Wat ga je doen?

Als Propositiemanager ben jij verantwoordelijk voor de (online) proposities van De Hypotheker en mag jij je stempel drukken op de propositie ontwikkeling. Je bent end-to-end verantwoordelijk voor de Klantcontactstrategie. Je onderzoekt de wensen en behoeften van de klant en je vertaalt dit naar de Klantcontactstrategie. Je houdt je bezig met de volgende onderwerpen: het uitbouwen en verder implementeren van de Klantcontactstrategie, verbreden van de dienstverlening, het optimaliseren van de keten, innovatie en omnichannel marketing. Je volgt de marktontwikkelingen op de voet. Je gaat actief op zoek naar en bouwt relaties op met externe partijen waarmee je nieuwe proposities ontwikkelt. Je draagt actief bij aan een ultieme omnichannel strategie, je bent op de hoogte van wat bij de klant speelt, wat zij belangrijk vindt en hoe De Hypotheker daarin waarde kan toevoegen. Je formuleert steeds weer vernieuwende (concept) proposities op basis van de customer journey. Je werkt in multidisciplinaire teams en samen zorg je voor dé optimale customer journey.

Als Propositiemanager rapporteer je aan de Senior Teammanager Propositie en Productmanagement.

Over de afdeling

De afdeling Commercie is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de franchisedistributie en voor de verkoopprestaties. De afdeling bestaat uit de volgende disciplines: Sales, (Online) Marketing & Communicatie, Propositie & Productmanagement en Marketing Intelligence/Data.

Als Propositiemanager ben je werkzaam in het team Propositie & Productmanagement welke verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van een concurrerend productassortiment op het gebied van geldproducten en verzekeringen en het ontwikkelen van proposities op omnichannel klantreizen voor de Nederlandse Hypotheekmarkt. Het betreft een dynamisch team, met enthousiaste collega’s die in agile teams werken aan continue verbetering en innovatie van onze producten en diensten. Daarnaast zijn we met elkaar verantwoordelijk voor de realisatie van de commerciële targets. We hebben als team een regierol en beschikken over een sterke visie waarmee we richting geven aan de organisatie. Hiervoor werken we nauw samen met andere disciplines binnen Commercie.

Naast het als team neerzetten van een uitstekend resultaat vinden wij een goede sfeer en teamspirit erg belangrijk. We werken als team hard en we doen regelmatig leuke activiteiten met elkaar.

Wie ben jij?

Om succesvol te zijn in deze functie ben je vernieuwend, gedreven, initiatiefrijk en resultaatgericht. Daarnaast beschik je over commerciële vaardigheden op HBO/WO werk- en denkniveau. Je hebt  tenminste 4 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 2 jaar met het ontwikkelen en implementeren online en offline proposities. Je hebt ervaring met het optimaliseren van (bestaande) processen om de klantbeleving te verhogen evenals met projectmanagement en agile werken. Je kunt anderen gemakkelijk overtuigen en je bent sterk in stakeholdermanagement evenals gericht op samenwerken. Je bent zelfstartend, proactief en doortastend en beschikt over een sterk analytisch en commercieel vermogen. Je bezit lef en executiekracht en toont eigenaarschap. Ervaring binnen de financiële dienstverlening/met financiële producten is een pré.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een uitdagende en zeer afwisselende functie voor 40 uur per week in een organisatie met een hoog ambitieniveau die volop in beweging is. Uiteraard hoort hier een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden bij. Daarnaast bieden wij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en kun je rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met enthousiaste en gedreven collega’s.

Enthousiast geworden?

Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Stuur je Curriculum Vitae inclusief motivatiebrief naar hr@hypotheker.nl. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega! Heb je nog vragen over de functie dan kun je contact opnemen met Jasper Cuijten, Senior Teammanager Propositie en Productmanagement, via telefoonnummer 06-52052335. Een referentiecheck en screening maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Contactgegevens
Sollicitatie

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vanwege een technisch probleem kunnen je gegevens niet verwerkt worden.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypothekers Associatie BV

De Hypothekers Associatie BV

Fascinatio Boulevard 1302
2909VA Capelle aan den IJssel

Overige vacatures