Bedrijfsleider/ Hypotheekadviseur- Fulltime - Veldhoven

Rotterdam

De Hypotheker Veldhoven

De Reijenburg 30
5501 LD Veldhoven

Werken als hypotheekadviseur bij De Hypotheker? Jazeker!

Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk bij De Hypotheker. Dat doe je proactief en nauwkeurig. Een compliant afhandeling van een adviesdossier is voor jou vanzelfsprekend.

Naast jouw werkzaamheden als hypotheekadviseur zal je ook de bedrijfsleider zijn van De Hypotheker Veldhoven waarbij je mede verantwoordelijk bent voor het vestigingsmanagement. 

De Hypotheker Veldhoven
De Hypotheker Veldhoven

Dit ben jij:

Jouw kracht is dat je je complexe vraagstukken begrijpelijk kunt maken voor de klant. Je leeft je helemaal in de situatie van de klant in. Het zou mooi zijn als je al ruime ervaring hebt in het geven van onafhankelijk financieel advies, opgedaan bij bijvoorbeeld een bank, makelaar, assurantietussenpersoon of hypotheekadvieskantoor. 

Als je mensen graag helpt, met ze meedenkt en in staat bent om creatieve oplossingen te bedenken voor dagelijkse uitdagingen, past deze functie bij je. Je bent bij voorkeur in het bezit van de diploma’s die nodig zijn voor de Wft-deskundigheid of bereid om deze op korte termijn te behalen.

Over De Hypotheker Veldhoven

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Veldhoven in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als onafhankelijk expert mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? En wil jij bijdragen aan het ontwikkelen van De Hypotheker Veldhoven? Word dan bedrijfsleider/hypotheekadviseur bij De Hypotheker Veldhoven!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van bedrijfsleider/hypotheekadviseur bij De Hypotheker Veldhoven? Neem dan contact op met Wilma van der Sterre van De Hypotheker Veldhoven via 040 - 255 31 50. 

Contactgegevens
Sollicitatie

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Veldhoven

De Hypotheker Veldhoven

De Reijenburg 30
5501 LD Veldhoven

Meer hypotheekadviseur vacatures