Bedrijfsleider/Hypotheekadviseur - Fulltime - Gouda

De Hypotheker Gouda

De Hypotheker Gouda

Agnietenstraat 46
2801 HX Gouda

Werken als Bedrijfsleider/Hypotheekadviseur bij De Hypotheker? Jazeker!

Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is een belangrijk onderdeel van jouw dagelijkse werk bij De Hypotheker.

Naast je functie als hypotheekadviseur neem je ook de rol van bedrijfsleider op je.

In deze functie ben je o.a. mede verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het jaarplan, het monitoren en optimaliseren van de werkprocessen op de vestiging.
Je geeft leiding aan de medewerkers en je voert de beoordelingsgesprekken.

De Hypotheker Gouda
De Hypotheker Gouda

Dit ben jij:

Je bent communicatief sterk, je hebt cijfermatig inzicht, je bent nauwkeurig en resultaatgericht daarnaast kun jij ook op een enthousiaste manier het team motiveren.

Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een leidinggevende functie en in het geven van onafhankelijk financieel advies, opgedaan bij bijvoorbeeld een bank, makelaar, assurantietussenpersoon of hypotheekadvieskantoor.
Daarnaast is het een vereiste dat je in het bezit bent van de diploma’s die nodig zijn voor de Wft-deskundigheid.

Over De Hypotheker Gouda

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Gouda. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als onafhankelijk expert mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Ben jij gedreven en enthousiast en pas jij goed in ons team? Word dan bedrijfsleider/hypotheekadviseur bij De Hypotheker Gouda!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van bedrijfsleider/hypotheekadviseur en ben je 40 uur per week beschikbaar? Solliciteer direct of neem contact op met Pieter Hagens van De Hypotheker Gouda via 0182 – 547 400 

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dankjewel voor het versturen van je sollicitatie

We nemen binnen drie werkdagen contact met je op. Heb je binnen deze periode nog geen reactie van ons ontvangen? Stuur dan gerust een e-mail naar recruitment@hypotheker.nl

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Gouda

De Hypotheker Gouda

Agnietenstraat 46
2801 HX Gouda

Meer hypotheekadviseur vacatures