Beginnend hypotheekadviseur - Fulltime - Rotterdam Westblaak

Rotterdam

De Hypotheker Rotterdam Westblaak

Westblaak 232
3012 KP Rotterdam

Werken als hypotheekadviseur bij De Hypotheker? Jazeker!

Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk bij De Hypotheker. Dat doe je proactief en nauwkeurig. Een compliant afhandeling van een adviesdossier is voor jou vanzelfsprekend.

De Hypotheker Rotterdam Westblaak
De Hypotheker Rotterdam Westblaak

Dit ben jij:

Jouw kracht is dat je je complexe vraagstukken begrijpelijk kunt maken voor de klant. Je leeft je helemaal in de situatie van de klant in. Het zou mooi zijn als je al ruime ervaring hebt in het geven van onafhankelijk financieel advies, opgedaan bij bijvoorbeeld een bank, makelaar, assurantietussenpersoon of hypotheekadvieskantoor. 

Als je mensen graag helpt, met ze meedenkt en in staat bent om creatieve oplossingen te bedenken voor dagelijkse uitdagingen, past dit beroep perfect bij je. Je bent bij voorkeur in het bezit van het WFT diploma Adviseur Hypothecair en hebt beginnende ervaring met het geven van financieel advies. 

Over De Hypotheker Rotterdam Westblaak

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Rotterdam Westblaak in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als onafhankelijk expert mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Word dan hypotheekadviseur bij De Hypotheker Rotterdam Westblaak!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van hypotheekadviseur bij De Hypotheker Rotterdam Westblaak? Ben je fulltime beschikbaar? Neem dan contact op met Harpert Holtkamp via telefoonnummer (010) 433 21 13, stuur een e-mail naar harpert.holtkamp@hypotheker.nl of solliciteer direct online.

Contactgegevens
Sollicitatie

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vanwege een technisch probleem kunnen je gegevens niet verwerkt worden.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Rotterdam Westblaak

De Hypotheker Rotterdam Westblaak

Westblaak 232
3012 KP Rotterdam

Meer hypotheekadviseur vacatures