Commercieel assistent - 20-24 uur - Nijmegen Dukenburg

Rotterdam

De Hypotheker Nijmegen Dukenburg

Wijchenseweg 122
6538 SX Nijmegen

Werken als commercieel assistent bij De Hypotheker? Jazeker!

Als je een veelzijdige en uitdagende functie zoekt, dan is een baan als commercieel assistent écht iets voor jou. Het plannen en ondersteunen van het werk van hypotheekadviseurs is jouw dagelijkse werk. Je verzorgt de administratie, belt met bestaande klanten en probeert nieuwe te werven. Op die manier ben je een belangrijke schakel in het succes van De Hypotheker.

De Hypotheker Nijmegen Dukenburg
De Hypotheker Nijmegen Dukenburg

Dit ben jij:

Je hebt organisatorisch talent, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Door je MBO werk- en denkniveau weet jij goed prioriteiten te stellen voor de opvolging van vragen en verzoeken van klanten en collega’s. Je werkt effectief en resultaatgericht. Je hebt ervaring in de branche en het liefst ook geldige Wft-diploma’s. 

Over De Hypotheker Nijmegen Dukenburg

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Nijmegen Dukenburg in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wij zijn per direct op zoek naar een commercieel assistent voor 20-24 uur die (bij voorkeur) binnen een straal van 15 kilometer woonachtig is van de vestiging. Wil jij mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij De Hypotheker Nijmegen Dukenburg!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van commercieel assistent? Neem dan contact op met Boaz van Vliet van De Hypotheker Nijmegen Dukenburg via telefoonnummer (024) 344 5800 of stuur een e-mail naar boaz.vanvliet@hypotheker.nl


Contactgegevens
Sollicitatie

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Nijmegen Dukenburg

De Hypotheker Nijmegen Dukenburg

Wijchenseweg 122
6538 SX Nijmegen

Meer commercieel assistent vacatures