Commercieel assistent - 20 uur - Oosterhout

Rotterdam

De Hypotheker Oosterhout

Bredaseweg 35
4901 KN oosterhout

Werken als commercieel assistent bij De Hypotheker? Jazeker!

Als je een veelzijdige en uitdagende functie zoekt, dan is een baan als commercieel assistent écht iets voor jou. Het plannen en ondersteunen van het werk van hypotheekadviseurs is jouw dagelijkse werk. Je verzorgt de administratie, belt met bestaande klanten en probeert nieuwe te werven. Op die manier ben je een belangrijke schakel in het succes van De Hypotheker.

De Hypotheker Oosterhout
De Hypotheker Oosterhout

Dit ben jij

Je bent accuraat, klantvriendelijk en flexibel. Daarnaar heb je organisatorisch talent, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Door je MBO+ werk- en denkniveau weet jij goed prioriteiten te stellen voor de opvolging van vragen en verzoeken van klanten en collega’s. Je hebt bij voorkeur ervaring in de branche en het liefst ook geldige Wft-diploma’s. 

Het betreft een duo baan voor 20 uur in de week, de werktijden zijn in overleg vast te stellen. 

Over De Hypotheker Oosterhout

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Oosterhout in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als commercieel assistent ons team uitbreiden en mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij De Hypotheker Oosterhout!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Annemarie Rothengatter van De Hypotheker Oosterhout via annemarie.rothengatter@hypotheker.nl of solliciteer direct online.   

Contactgegevens
Sollicitatie

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Oosterhout

De Hypotheker Oosterhout

Bredaseweg 35
4901 KN oosterhout

Meer commercieel assistent vacatures