Commercieel assistent - 24-32 uur - Woerden

De Hypotheker Woerden

De Hypotheker Woerden

Meulmansweg 47
3441 AT Woerden

Werken als commercieel assistent bij De Hypotheker? Jazeker!

Ben je op zoek naar een veelzijdige en uitdagende functie? Heb je al werkervaring als commercieel assistent? Dan is deze écht iets voor jou! Je ondersteunt de hypotheekadviseurs bij de planning en afhandeling van hypotheekaanvragen, verzekeringen en aanvullende financiële producten. Je verzorgt de administratie, hebt veel contact met klanten en geldverstrekkers en bent dus een belangrijke schakel in het succes van De Hypotheker.

De Hypotheker Woerden
De Hypotheker Woerden

Dit ben jij

Je hebt organisatorisch talent, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Door je MBO+ werk- en denkniveau weet je goed prioriteiten te stellen als het gaat om vragen van klanten en collega’s. Je werkt efficiënt, proactief en resultaatgericht. Je hebt al ervaring als commercieel assistent en bent in ieder geval beschikbaar op de woensdag. Mocht je in het bezit zijn van de geldige Wft-diploma's dan is dat zeker een pré.

Over de Hypotheker Woerden

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Woerden. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als ervaren commercieel assistent mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij De Hypotheker Woerden!

Meer informatie?

Kom jij als commercieel assistent ons team uitbreiden en wil je onze klanten helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij de Hypotheker Woerden via onderstaand formulier. Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Edgar Hollander via edgar.hollander@hypotheker.nl of Sander Slikkers via s.slikkers@hypotheker.nl

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dankjewel voor het versturen van je sollicitatie

We nemen binnen drie werkdagen contact met je op. Heb je binnen deze periode nog geen reactie van ons ontvangen? Stuur dan gerust een e-mail naar recruitment@hypotheker.nl

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Woerden

De Hypotheker Woerden

Meulmansweg 47
3441 AT Woerden

Meer commercieel assistent vacatures