Commercieel assistent - 24-38 uur - Rotterdam Westblaak

Rotterdam

De Hypotheker Rotterdam Westblaak

Westblaak 232
3012 KP Rotterdam

Werken als commercieel assistent bij De Hypotheker? Jazeker!

Als je een veelzijdige en uitdagende functie zoekt, dan is een baan als commercieel assistent écht iets voor jou. Het plannen en ondersteunen van het werk van hypotheekadviseurs is jouw dagelijkse werk. Je verzorgt de administratie, belt met bestaande klanten en probeert nieuwe te werven. Op die manier ben je een belangrijke schakel in het succes van De Hypotheker.

De Hypotheker Rotterdam Westblaak
De Hypotheker Rotterdam Westblaak

Dit ben jij:

Je hebt organisatorisch talent, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Jij weet goed prioriteiten te stellen voor de opvolging van vragen en verzoeken van klanten en collega’s. Je werkt effectief en resultaatgericht. Je hebt de ambitie alle ins en outs in dit vak je eigen te maken. Bij voorkeur heb je al ervaring opgedaan in de branche. 

Over De Hypotheker Rotterdam Westblaak

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Rotterdam Westblaak in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als commercieel assistent mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij De Hypotheker Rotterdam Westblaak!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van commercieel assistent en ben je 24-38 uur per week beschikbaar? Neem dan contact op met Robert Dijk van De Hypotheker Rotterdam Westblaak via robert.dijk@hypotheker.nl.

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Rotterdam Westblaak

De Hypotheker Rotterdam Westblaak

Westblaak 232
3012 KP Rotterdam

Meer commercieel assistent vacatures