Commercieel assistent - 24-40 uur - Amsterdam Van Baerlestraat

Rotterdam

De Hypotheker Amsterdam Van Baerlestraat

Van Baerlestraat 1
1071 AL Amsterdam

Werken als commercieel assistent bij De Hypotheker? Jazeker!

Als je een veelzijdige en uitdagende functie zoekt, dan is een baan als commercieel assistent écht iets voor jou. Het is een administratieve functie waarbij het plannen en ondersteunen van het werk van hypotheekadviseurs jouw dagelijkse werk is. Daarnaast bel je met bestaande klanten en probeer je nieuwe te werven. Op die manier ben je een belangrijke schakel in het succes van De Hypotheker.

De Hypotheker Amsterdam Van Baerlestraat
De Hypotheker Amsterdam Van Baerlestraat

Dit ben jij:

Je hebt organisatorisch talent, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Door je MBO werk- en denkniveau weet jij goed prioriteiten te stellen voor de opvolging van vragen en verzoeken van klanten en collega’s. Je werkt effectief en resultaatgericht. Je hebt ervaring in de branche en het liefst ook geldige Wft-diploma’s. 

Over De Hypotheker Amsterdam Van Baerlestraat

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Amsterdam Van Baerlestraat in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als commercieel assistent mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij De Hypotheker Amsterdam Van Baerlestraat!

Let op: jij zou ingezet kunnen worden op verschillende vestigingen in (de omgeving van) Amsterdam op afstand en/of op locatie. 

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van commercieel assistent? Neem dan contact op met Chris van der Salm van De Hypotheker Amsterdam Van Baerlestraat via 020 - 662 28 61. 

Contactgegevens
Sollicitatie

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Amsterdam Van Baerlestraat

De Hypotheker Amsterdam Van Baerlestraat

Van Baerlestraat 1
1071 AL Amsterdam

Meer commercieel assistent vacatures