Commercieel assistent - 24-40 uur - Den Haag Leyweg

Rotterdam

De Hypotheker Den Haag Leyweg

Hengelolaan 175D
2545 JE Den Haag

Werken als commercieel assistent bij De Hypotheker? Jazeker!

Als je een veelzijdige en uitdagende functie zoekt, dan is een baan als commercieel assistent écht iets voor jou. Het plannen en ondersteunen van het werk van hypotheekadviseurs is jouw dagelijkse werk. Je verzorgt de administratie, belt met bestaande klanten en probeert nieuwe te werven. Op die manier ben je een belangrijke schakel in het succes van De Hypotheker.

De Hypotheker Den Haag Leyweg
De Hypotheker Den Haag Leyweg

Dit ben jij:

Je hebt organisatorisch talent, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Door je MBO werk- en denkniveau weet jij goed prioriteiten te stellen voor de opvolging van vragen en verzoeken van klanten en collega’s. Je werkt effectief en resultaatgericht. Je hebt ervaring in de branche en het liefst ook geldige Wft-diploma’s. 

Over De Hypotheker Den Haag Leyweg

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Den Haag Leyweg in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis. 

Wil jij als commercieel assistent mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij De Hypotheker Den Haag Leyweg!

Omdat De Hypotheker Den Haag Leyweg onderdeel is van een groep van drie vestigingen, zal je ook werkzaam zijn voor De Hypotheker Wateringen en De Hypotheker Rijswijk.


Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van commercieel assistent? Neem dan contact op met Kees Steijger van De Hypotheker Den Haag Leyweg via kees.steijger@hypotheker.nl.


Contactgegevens
Sollicitatie

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Den Haag Leyweg

De Hypotheker Den Haag Leyweg

Hengelolaan 175D
2545 JE Den Haag

Meer commercieel assistent vacatures