Commercieel assistent - 24-40 uur - Veenendaal

De Hypotheker Veenendaal

De Hypotheker Veenendaal

Weverij 3B
3905 EV Veenendaal

Werken als commercieel assistent bij De Hypotheker? Jazeker!

Ben je op zoek naar een veelzijdige en uitdagende baan? Dan is deze functie als commercieel assistent écht iets voor jou!

Je ondersteunt de hypotheekadviseurs bij de planning en afhandeling van hypotheekaanvragen, verzekeringen en aanvullende financiële producten. Je verzorgt de administratie, hebt veel contact met klanten en geldverstrekkers en bent dus een belangrijke schakel in het succes van De Hypotheker.

De Hypotheker Veenendaal
De Hypotheker Veenendaal

Dit ben jij

Je hebt organisatorisch talent, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Door je MBO werk- en denkniveau weet jij goed prioriteiten te stellen voor de opvolging van vragen en verzoeken van klanten en collega’s. Je werkt effectief en resultaatgericht. Het is een pre als je al ervaring hebt in de branche.

Over de Hypotheker Veenendaal

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Veenendaal. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als ervaren commercieel assistent mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij De Hypotheker Veenendaal!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van commercieel assistent bij De Hypotheker Veenendaal? Neem dan contact op met Boudewijn Göttgens via 0318 - 540 210 of solliciteer direct online.

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dankjewel voor het versturen van je sollicitatie

We nemen binnen drie werkdagen contact met je op. Heb je binnen deze periode nog geen reactie van ons ontvangen? Stuur dan gerust een e-mail naar recruitment@hypotheker.nl

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Veenendaal

De Hypotheker Veenendaal

Weverij 3B
3905 EV Veenendaal

Meer commercieel assistent vacatures