Commercieel assistent - 24 uur - Apeldoorn

Rotterdam

De Hypotheker Apeldoorn

Regentesselaan 1
7316 AA Apeldoorn

Werken als commercieel assistent bij De Hypotheker? Jazeker!

Als je een veelzijdige en uitdagende functie zoekt, dan is een baan als commercieel assistent écht iets voor jou. Het plannen en ondersteunen van het werk van hypotheekadviseurs is jouw dagelijkse werk. Je verzorgt de administratie, belt met bestaande klanten en probeert nieuwe te werven. Op die manier ben je een belangrijke schakel in het succes van De Hypotheker Apeldoorn.

De Hypotheker Apeldoorn
De Hypotheker Apeldoorn

Dit ben jij:

Je hebt organisatorisch talent, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Door je MBO werk- en denkniveau weet jij goed prioriteiten te stellen voor de opvolging van vragen en verzoeken van klanten en collega’s. Je werkt effectief en resultaatgericht. Je hebt ervaring in de branche en het liefst ook geldige Wft-diploma’s. Daarnaast ben je 24 uur per week beschikbaar verdeeld over 3 dagen.

Over De Hypotheker Apeldoorn

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. En toch zijn deze gezellige vestigingen onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als commercieel assistent mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij De Hypotheker Apeldoorn!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van commercieel assistent en ben je 24 uur per week beschikbaar? Neem dan contact op met Esther Streep van De Hypotheker Apeldoorn via 055 - 521 17 81 of solliciteer direct door het formulier hieronder in te vullen.

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Apeldoorn

De Hypotheker Apeldoorn

Regentesselaan 1
7316 AA Apeldoorn

Meer commercieel assistent vacatures