Commercieel assistent - 24 uur - Breda

Rotterdam

De Hypotheker Breda

Van Coothplein 103
4811 ND Breda

Werken als commercieel assistent bij De Hypotheker? Jazeker!

Als je een veelzijdige en uitdagende functie zoekt, dan is een baan als Commercieel Assistent écht iets voor jou. Je bent het eerste aanspreekpunt op de vestiging en degene die het contact met onze klanten actief oppakt. 

Jouw dagelijkse werk:

Je bent een sparringpartner voor de hypotheekadviseur. Daarnaast zorg je voor de planning en de ondersteuning van het werk van de hypotheekadviseur. Je hebt actief contact met de klant, zowel telefonisch als persoonlijk op de vestiging. Je hebt contact met klanten, geldverstrekkers, makelaars, notarissen en taxateurs. Je weet welke dossiers er lopen, kent de klanten en bijbehorende ontwikkelingen en denkt actief met de adviseur mee. Ook bij complexere vraagstukken wordt er een beroep op je gedaan. Je bent een belangrijke schakel in het succes van De Hypotheker.

Naast het onderhouden van de bestaande portefeuille werk je samen met je collega’s ook aan verdere uitbreiding hiervan.

De Hypotheker Breda
De Hypotheker Breda

Dit ben jij

Je hebt organisatorisch talent, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling. Belangrijk in deze job is dat je servicegericht en nauwkeurig bent, maar een commerciële instelling hebt en elk gesprek met een klant als een kans ziet. Je bent representatief en werkt effectief en resultaatgericht. Je hebt ervaring in de branche en het liefst ook geldige Wft-diploma’s.  

Over De Hypotheker Breda

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Breda in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als commercieel assistent ons team uitbreiden en mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij De Hypotheker Breda!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van commercieel assistent bij De Hypotheker? Neem dan contact op met Gijs van Hooijdonk van De Hypotheker Breda via telefoonnummer (076) 522 25 43 of solliciteer direct online.  

Contactgegevens
Sollicitatie

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Breda

De Hypotheker Breda

Van Coothplein 103
4811 ND Breda

Meer commercieel assistent vacatures