Commercieel assistent - 24 uur - Uithoorn

Rotterdam

De Hypotheker Uithoorn

Marktplein 7
1421 AC Uithoorn

Werken als commercieel assistent bij De Hypotheker? Jazeker!

Als je een veelzijdige en uitdagende functie zoekt, dan is een baan als commercieel assistent écht iets voor jou. Het plannen en ondersteunen van het werk van hypotheekadviseurs is jouw dagelijkse werk. Je verzorgt de administratie, belt met bestaande klanten en probeert nieuwe te werven. Op die manier ben je een belangrijke schakel in het succes van De Hypotheker.

De Hypotheker Uithoorn
De Hypotheker Uithoorn

Dit ben jij:

Je hebt organisatorisch talent, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden daarnaast ben je ook stressbestendig. Door je MBO werk- en denkniveau weet jij goed prioriteiten te stellen voor de opvolging van vragen en verzoeken van klanten en collega’s. Je werkt effectief en resultaatgericht. Heb je al ervaring in de branche en geldige Wft-diploma's dan is dat zeker een pré.

Over De Hypotheker Uithoorn

Je komt te werken in een team van twee hypotheekadviseurs en een commercieel assistent die jou gaat meenemen in de wondere wereld van het hypotheekadvies bedrijf. 
Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als commercieel assistent mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij De Hypotheker Uithoorn!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van commercieel assistent en ben je 24 uur per week beschikbaar? Neem dan contact op met Roberto Trouwborst van De Hypotheker Uithoorn via roberto.trouwborst@hypotheker.nl of solliciteer direct door het formulier hieronder in te vullen.

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Uithoorn

De Hypotheker Uithoorn

Marktplein 7
1421 AC Uithoorn

Meer commercieel assistent vacatures