Commercieel assistent - 32-40 uur - Drachten

Rotterdam

De Hypotheker Drachten

Kerkstraat 16
9203 CK Drachten

Werken als commercieel assistent bij De Hypotheker? Jazeker!

Ben je op zoek naar een veelzijdige en uitdagende functie? Dan is de functie van commercieel assistent écht iets voor jou! Je ondersteunt de hypotheekadviseurs bij de planning en afhandeling van hypotheekaanvragen, verzekeringen en aanvullende financiële producten. Je verzorgt de administratie, hebt veel contact met klanten en geldverstrekkers en bent dus een belangrijke schakel in het succes van De Hypotheker Drachten.

De Hypotheker Drachten
De Hypotheker Drachten

Dit ben jij

Je hebt organisatorisch talent, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Door je MBO+ werk- en denkniveau weet je goed prioriteiten te stellen als het gaat om vragen van klanten en collega’s. Je werkt efficiënt, proactief en resultaatgericht. Heb je al ervaring in de branche en geldige Wft-diploma's dan is dat zeker een pré.

Over de Hypotheker Drachten

Het kantoor van De Hypotheker Drachten bevindt zich op een prachtige locatie in het centrum van Drachten. Het team bestaat uit 6 enthousiaste collega's die klaar staan om jou een warm welkom te geven!

De Hypotheker Drachten is onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis. 

Wil jij als commercieel assistent ons team versterken?
Solliciteer dan bij De Hypotheker Drachten!

Meer informatie?

Kom jij als commercieel assistent ons team versterken en wil je onze klanten helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij de Hypotheker Drachten via onderstaand formulier. Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Klaas Bos via klaas.bos@hypotheker.nl.

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Drachten

De Hypotheker Drachten

Kerkstraat 16
9203 CK Drachten

Meer commercieel assistent vacatures