Commercieel assistent - 32-40 uur - Leeuwarden

De Hypotheker Leeuwarden

De Hypotheker Leeuwarden

Achter de Hoven 73
8933 AH Leeuwarden

Werken als commercieel assistent bij De Hypotheker? Jazeker!

Ben je op zoek naar een veelzijdige en uitdagende functie? Dan is de functie van commercieel assistent écht iets voor jou! Je ondersteunt de hypotheekadviseurs bij de planning en afhandeling van hypotheekaanvragen, verzekeringen en aanvullende financiële producten. Je verzorgt de administratie, hebt veel contact met klanten en geldverstrekkers en bent dus een belangrijke schakel in het succes van De Hypotheker.

De Hypotheker Leeuwarden
De Hypotheker Leeuwarden

Dit ben jij

Je hebt organisatorisch talent, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Door je MBO+ werk- en denkniveau weet je goed prioriteiten te stellen als het gaat om vragen van klanten en collega’s. Je werkt efficiënt, proactief en resultaatgericht. Bij voorkeur heb je ervaring in de financiële dienstverlening en ben je in het bezit van de diploma’s WFT Basis en Schade Particulier of bereid deze op korte termijn te behalen. Tot slot ben je minimaal 32 uren per week beschikbaar.

Over de Hypotheker Leeuwarden

De Hypotheker Leeuwarden is een van de grootste vestigingen in Nederland en onderdeel van De Hypothekers Associatie. Met een team van twaalf enthousiaste en betrokken collega’s denken wij graag met onze klanten mee in creatieve oplossingen als het gaat om hypotheekadvies en bemiddeling bij financiële zaken rondom de aankoop van hun huis. Wij gaan graag een duurzame verbintenis aan en de klanttevredenheid staat bij ons voorop.

Meer informatie?

Kom jij als commercieel assistent ons team uitbreiden en wil je onze klanten helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij de Hypotheker Leeuwarden via onderstaand formulier. Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Sietse van der Meer via sietse.vandermeer@hypotheker.nl.

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dankjewel voor het versturen van je sollicitatie

We nemen binnen drie werkdagen contact met je op. Heb je binnen deze periode nog geen reactie van ons ontvangen? Stuur dan gerust een e-mail naar recruitment@hypotheker.nl

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Leeuwarden

De Hypotheker Leeuwarden

Achter de Hoven 73
8933 AH Leeuwarden

Meer commercieel assistent vacatures