Commercieel assistent - 32-40 uur - Middelburg

Rotterdam

De Hypotheker Middelburg

Segeersstraat 9
4331 JM Middelburg

Werken als commercieel assistent bij De Hypotheker? Jazeker!

Als je een veelzijdige en uitdagende functie zoekt, dan is een baan als commercieel assistent écht iets voor jou. Het is een administratieve functie waarbij het plannen en ondersteunen van het werk van hypotheekadviseurs jouw dagelijkse werk is. Daarnaast bel je met bestaande klanten en probeer je nieuwe te werven. Op die manier ben je een belangrijke schakel in het succes van De Hypotheker.

De Hypotheker Middelburg
De Hypotheker Middelburg

Dit ben jij:

Je hebt organisatorisch talent, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Door je MBO werk- en denkniveau weet jij goed prioriteiten te stellen voor de opvolging van vragen en verzoeken van klanten en collega’s. Je werkt effectief en resultaatgericht. Je hebt ervaring in de branche en het liefst ook geldige Wft-diploma’s. 

Over De Hypotheker Middelburg

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Middelburg in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als commercieel assistent mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij De Hypotheker Middelburg.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van commercieel assistent? Neem dan contact op met Rob van Deemter van De Hypotheker Middelburg via 0118 - 640200 of stuur een e-mail naar Rob.vandeemter@hypotheker.nl.

Contactgegevens
Sollicitatie

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Middelburg

De Hypotheker Middelburg

Segeersstraat 9
4331 JM Middelburg

Meer commercieel assistent vacatures