Commercieel assistent - 32-40 uur - Oud-Beijerland

De Hypotheker Oud Beijerland

De Hypotheker Oud Beijerland

Julianastraat 9
3262 SH Oud Beijerland

Werken als commercieel assistent bij De Hypotheker? Jazeker!

Ben je op zoek naar een veelzijdige en uitdagende functie? Dan is de functie van commercieel assistent écht iets voor jou! Je ondersteunt de hypotheekadviseurs bij de planning en afhandeling van hypotheekaanvragen, verzekeringen en aanvullende financiële producten. Je verzorgt de administratie, hebt veel contact met klanten en geldverstrekkers en bent dus een belangrijke schakel in het succes van De Hypotheker.

De Hypotheker Oud Beijerland
De Hypotheker Oud Beijerland

Dit ben jij

Je hebt organisatorisch talent, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Door je MBO werk- en denkniveau weet je goed prioriteiten te stellen als het gaat om vragen van klanten en collega’s. Je werkt efficiënt, proactief en resultaatgericht. Bij voorkeur heb je ervaring  in de branche en het liefst ook geldige Wft-diploma’s. Tot slot ben je minimaal 32 uren per week beschikbaar.

Over de Hypotheker Oud-Beijerland

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Oud-Beijerland. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis. Wil jij als commercieel assistent mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij De Hypotheker Oud-Beijerland!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van commercieel assistent? Neem dan contact op met Evert Markhorst van De Hypotheker Oud-Beijerland via telefoonnummer 0186 - 62 93 55 of solliciteer direct online. 

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dankjewel voor het versturen van je sollicitatie

We nemen binnen drie werkdagen contact met je op. Heb je binnen deze periode nog geen reactie van ons ontvangen? Stuur dan gerust een e-mail naar recruitment@hypotheker.nl

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Oud Beijerland

De Hypotheker Oud Beijerland

Julianastraat 9
3262 SH Oud Beijerland

Meer commercieel assistent vacatures