Commercieel assistent - 32-40 uur - Utrecht Leidsche Rijn / St. Jacobsstraat

Rotterdam

De Hypotheker Utrecht Leidsche Rijn

Pablo Picassostraat 101
3544 NX Utrecht

Werken als commercieel assistent bij De Hypotheker? Jazeker!

Als je een veelzijdige en uitdagende functie zoekt, dan is een baan als commercieel assistent écht iets voor jou. Het plannen en ondersteunen van het werk van hypotheekadviseurs is jouw dagelijkse werk. Je verzorgt de administratie, belt met bestaande klanten en probeert nieuwe te werven. Op die manier ben je een belangrijke schakel in het succes van De Hypotheker.

De Hypotheker Utrecht Leidsche Rijn
De Hypotheker Utrecht Leidsche Rijn

Dit ben jij:

Je hebt organisatorisch talent, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Door je MBO werk- en denkniveau weet jij goed prioriteiten te stellen voor de opvolging van vragen en verzoeken van klanten en collega’s. Je werkt effectief en resultaatgericht. Je hebt ervaring in de branche en het liefst ook geldige Wft-diploma’s. 

Over De Hypotheker Utrecht

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Utrecht Leidsche Rijn en St. Jacobsstraat in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wij zijn per direct op zoek naar een commercieel assistent voor 32-40 uur die (bij voorkeur) binnen een straal van 15 kilometer woonachtig is van de vestiging. Wil jij mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij De Hypotheker Utrecht Leidsche Rijn / St. Jacobsstraat!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van commercieel assistent en ben je 32-40 uur per week beschikbaar? Neem dan contact op met Willem-Jan Koudijs van De Hypotheker Utrecht Leidsche Rijn en St. Jacobbstraat via (030) 711 14 00 of solliciteer direct online.

Contactgegevens
Sollicitatie

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Utrecht Leidsche Rijn

De Hypotheker Utrecht Leidsche Rijn

Pablo Picassostraat 101
3544 NX Utrecht

Meer commercieel assistent vacatures