Commercieel assistent - 40 uur - Den Bosch

De Hypotheker Den Bosch

De Hypotheker Den Bosch

Stationsweg 3
5211 TV Den Bosch

Werken als commercieel assistent bij De Hypotheker? Jazeker!

Als je een veelzijdige en uitdagende functie zoekt, dan is een baan als commercieel assistent écht iets voor jou. Het plannen en ondersteunen van het werk van hypotheekadviseurs is jouw dagelijkse werk. Je verzorgt de administratie, belt met bestaande klanten en probeert nieuwe te werven. Op die manier ben je een belangrijke schakel in het succes van De Hypotheker.

De Hypotheker Den Bosch
De Hypotheker Den Bosch

Dit ben jij:

Je hebt een hands-on mentaliteit, organisatorisch talent, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Door je MBO+ werk- en denkniveau weet jij goed prioriteiten te stellen voor de opvolging van vragen en verzoeken van klanten en collega’s. Je werkt effectief en resultaatgericht. Je hebt ervaring in de branche en bent in het bezit van geldige Wft-diploma’s of bent bereid deze op zeer korte termijn te behalen. 

Over De Hypotheker Den Bosch

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Den Bosch in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als commercieel assistent mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij De Hypotheker Den Bosch!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van commercieel assistent en ben je fulltime beschikbaar? Neem dan contact op met Carel Goethart van De Hypotheker Den Bosch via telefoonnummer (073) 612 47 00 of solliciteer direct online!

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dankjewel voor het versturen van je sollicitatie

We nemen binnen drie werkdagen contact met je op. Heb je binnen deze periode nog geen reactie van ons ontvangen? Stuur dan gerust een e-mail naar recruitment@hypotheker.nl

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Den Bosch

De Hypotheker Den Bosch

Stationsweg 3
5211 TV Den Bosch

Meer commercieel assistent vacatures