Commercieel assistent - 40 uur - Dordrecht Centrum

Rotterdam

De Hypotheker Dordrecht Centrum

Johan de Wittstraat 160
3311 KJ Dordrecht

Werken als commercieel assistent bij De Hypotheker? Jazeker!

Als je een veelzijdige en uitdagende functie zoekt, dan is een baan als commercieel assistent écht iets voor jou. Het plannen en ondersteunen van het werk van hypotheekadviseurs is jouw dagelijkse werk. Je verzorgt de administratie, belt met bestaande klanten en probeert nieuwe te werven. Op die manier ben je een belangrijke schakel in het succes van De Hypotheker.

De Hypotheker Dordrecht Centrum
De Hypotheker Dordrecht Centrum

Dit ben jij

Je hebt organisatorisch talent, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Door je MBO+ werk- en denkniveau weet jij goed prioriteiten te stellen voor de opvolging van vragen en verzoeken van klanten en collega’s. Je werkt effectief en resultaatgericht. Je hebt, bij voorkeur, ervaring in de branche en het liefst ook geldige Wft-diploma’s. 

Over De Hypotheker Dordrecht Centrum

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Dordrecht Centrum in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als commercieel assistent ons team uitbreiden en mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij De Hypotheker Dordrecht Centrum!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van commercieel assistent bij De Hypotheker? Neem dan contact op met Pieter Jan Dekker (pieter.jan.dekker@hypotheker.nl) of Annelies Bol (annelies.bol@hypotheker.nl) van De Hypotheker Dordrecht Centrum.   

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Dordrecht Centrum

De Hypotheker Dordrecht Centrum

Johan de Wittstraat 160
3311 KJ Dordrecht

Meer commercieel assistent vacatures