Commercieel assistent - 40 uur - Uithoorn

Rotterdam

De Hypotheker Uithoorn

Marktplein 7
1421 AC Uithoorn

Werken als commercieel assistent bij De Hypotheker? Jazeker!

Als je een veelzijdige en uitdagende functie zoekt, dan is een baan als commercieel assistent écht iets voor jou. Het plannen en ondersteunen van het werk van hypotheekadviseurs is jouw dagelijkse werk. Je verzorgt de administratie, belt met bestaande klanten en probeert nieuwe te werven. Op die manier ben je een belangrijke schakel in het succes van De Hypotheker.

De Hypotheker Uithoorn
De Hypotheker Uithoorn

Dit ben jij:

Je hebt een hands-on mentaliteit, organisatorisch talent, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Door je MBO+ werk- en denkniveau weet jij goed prioriteiten te stellen voor de opvolging van vragen en verzoeken van klanten en collega’s. Je werkt effectief en resultaatgericht.

Je hebt ervaring in de financiële sector en bent in ieder geval in het bezit van Wft Basis. Het is een pré wanneer je ook in het bezit bent van Wft Hypothecair Krediet.  

Over De Hypotheker Uithoorn

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Uithoorn in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als commercieel assistent mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij De Hypotheker Uithoorn!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van commercieel assistent bij De Hypotheker Uithoorn? Neem dan contact op met Roberto Trouwborst via telefoonnummer (0297) 523 690 of solliciteer direct online!

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Uithoorn

De Hypotheker Uithoorn

Marktplein 7
1421 AC Uithoorn

Meer commercieel assistent vacatures