Commercieel assistent - Fulltime - Almere-Stad

Rotterdam

De Hypotheker Almere-Stad

Schoutstraat 6
1315 KW Almere-Stad

Werken als commercieel assistent bij De Hypotheker? Jazeker!

Als je een veelzijdige en uitdagende functie zoekt, dan is een baan als commercieel assistent écht iets voor jou. Het plannen en ondersteunen van het werk van hypotheekadviseurs is jouw dagelijkse werk. Je verzorgt de administratie, belt met bestaande klanten en probeert nieuwe te werven. Op die manier ben je een belangrijke schakel in het succes van De Hypotheker.

De Hypotheker Almere-Stad
De Hypotheker Almere-Stad

Dit ben jij:

Je hebt organisatorisch talent, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Door je MBO werk- en denkniveau weet jij goed prioriteiten te stellen voor de opvolging van vragen en verzoeken van klanten en collega’s. Je werkt effectief en resultaatgericht. Je hebt ervaring in de branche en het liefst ook geldige Wft-diploma’s. 

Over De Hypotheker Almere-Stad

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Almere-Stad in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als commercieel assistent mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij De Hypotheker Almere-Stad! Let op: De functie is in principe voor 40 uur per week, maar in overleg is minder uur bespreekbaar. 

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van commercieel assistent en ben je fulltime beschikbaar? Neem dan contact op met Yvonne Drost van De Hypotheker Almere-Stad via telefoonnummer 036 - 548 93 93 of stuur een mailtje naar yvonne.drost@hypotheker.nl.

Contactgegevens
Sollicitatie

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vanwege een technisch probleem kunnen je gegevens niet verwerkt worden.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Almere-Stad

De Hypotheker Almere-Stad

Schoutstraat 6
1315 KW Almere-Stad

Meer commercieel assistent vacatures