Commercieel assistent - Fulltime - Dordrecht Centrum

De Hypotheker Dordrecht Centrum

De Hypotheker Dordrecht Centrum

Johan de Wittstraat 160
3311 KJ Dordrecht

Werken als commercieel assistent bij De Hypotheker? Jazeker!

Als je een veelzijdige en uitdagende functie zoekt, dan is een baan als commercieel assistent écht iets voor jou. Het plannen en ondersteunen van het werk van hypotheekadviseurs is jouw dagelijkse werk. Je verzorgt de administratie, belt met bestaande klanten en probeert nieuwe te werven. Op die manier ben je een belangrijke schakel in het succes van De Hypotheker Dordrecht Centrum.

De Hypotheker Dordrecht Centrum
De Hypotheker Dordrecht Centrum

Dit ben jij:

Je hebt organisatorisch talent, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden daarnaast ben je ook stressbestendig. Door je MBO werk- en denkniveau weet jij goed prioriteiten te stellen voor de opvolging van vragen en verzoeken van klanten en collega’s. Je werkt effectief en resultaatgericht. Heb je al ervaring in de branche en geldige Wft-diploma's dan is dat zeker een pré.

Over De Hypotheker Dordrecht Centrum

Een gemoedelijke sfeer en altijd persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als commercieel assistent mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij De Hypotheker Dordrecht Centrum!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Annelies Bol via annelies.bol@hypotheker.nl of (078) 631 01 99. Ben jij de commercieel assistent die wij zoeken? Ben jij fulltime beschikbaar? Solliciteer dan direct door het formulier hieronder in te vullen!

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dankjewel voor het versturen van je sollicitatie

We nemen binnen drie werkdagen contact met je op. Heb je binnen deze periode nog geen reactie van ons ontvangen? Stuur dan gerust een e-mail naar recruitment@hypotheker.nl

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Dordrecht Centrum

De Hypotheker Dordrecht Centrum

Johan de Wittstraat 160
3311 KJ Dordrecht

Meer commercieel assistent vacatures