Commercieel assistent - Fulltime - Eindhoven

Rotterdam

De Hypotheker Eindhoven Aalsterweg

Aalsterweg 1
5615 CA Eindhoven

Werken als commercieel assistent bij De Hypotheker? Jazeker!

Als je een veelzijdige en uitdagende functie zoekt, dan is een baan als commercieel assistent écht iets voor jou. Het plannen en ondersteunen van het werk van hypotheekadviseurs is jouw dagelijkse werk. Je verzorgt de administratie, belt met bestaande klanten en probeert nieuwe te werven. Op die manier ben je een belangrijke schakel in het succes van De Hypotheker.De Hypotheker Eindhoven Aalsterweg
De Hypotheker Eindhoven Aalsterweg

Dit ben jij:

Je hebt organisatorisch talent, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Door je MBO werk- en denkniveau weet jij goed prioriteiten te stellen voor de opvolging van vragen en verzoeken van klanten en collega’s. Je werkt effectief en resultaatgericht. Ervaring in de branche is een pré, maar is niet noodzakelijk. Het liefst ben jij in het bezit van geldige Wft-diploma’s. 

Over De Hypotheker Eindhoven

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Eindhoven in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als commercieel assistent mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij De Hypotheker Eindhoven!

Let op: in deze functie rouleer je tussen de twee Hypotheker vestigingen in Eindhoven. Het kan dus zomaar zijn dat je op maandag bij De Hypotheker Eindhoven Aalsterweg werkt en op een andere dag in de week bij De Hypotheker Eindhoven Pastoriestraat.  

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van commercieel assistent? Neem dan contact op met Wilma van der Sterre van De Hypotheker Eindhoven via 040- 2128081. 

Contactgegevens
Sollicitatie

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vanwege een technisch probleem kunnen je gegevens niet verwerkt worden.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Eindhoven Aalsterweg

De Hypotheker Eindhoven Aalsterweg

Aalsterweg 1
5615 CA Eindhoven

Meer commercieel assistent vacatures