Commercieel assistent - Fulltime - Leiden Schipholweg

Rotterdam

De Hypotheker Leiden Schipholweg

Schipholweg 1a
2316 XB Leiden

Werken als commercieel assistent bij De Hypotheker? Jazeker!

Als je een veelzijdige en uitdagende functie zoekt, dan is een baan als commercieel assistent écht iets voor jou. Het plannen en ondersteunen van het werk van hypotheekadviseurs is jouw dagelijkse werk. Je verzorgt de administratie, belt met bestaande klanten en probeert nieuwe te werven. Op die manier ben je een belangrijke schakel in het succes van De Hypotheker.

De Hypotheker Leiden Schipholweg
De Hypotheker Leiden Schipholweg

Dit ben jij

Je hebt organisatorisch talent, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Door je MBO werk- en denkniveau weet jij goed prioriteiten te stellen voor de opvolging van vragen en verzoeken van klanten en collega’s. Je werkt effectief en resultaatgericht. Je hebt ervaring in de branche en het liefst ook geldige Wft-diploma’s. 

Over De Hypotheker Leiden Schipholweg

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Leiden Schipholweg in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als commercieel assistent mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij De Hypotheker Leiden Schipholweg!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van commercieel assistent? Neem dan contact op met Cor van Wieringen van De Hypotheker Leiden via telefoonnummer 06-21246868 of Cor.vanwieringen@hypotheker.nl.

Contactgegevens
Sollicitatie

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vanwege een technisch probleem kunnen je gegevens niet verwerkt worden.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Leiden Schipholweg

De Hypotheker Leiden Schipholweg

Schipholweg 1a
2316 XB Leiden

Meer commercieel assistent vacatures