Commercieel assistent - Fulltime - Leiden

Rotterdam

De Hypotheker Leiden Schuttersveld

Schuttersveld 4
2316 ZA Leiden

Werken als commercieel assistent bij De Hypotheker? Jazeker!

Als je een veelzijdige en uitdagende functie zoekt, dan is een baan als commercieel assistent écht iets voor jou. Het plannen en ondersteunen van het werk van hypotheekadviseurs is jouw dagelijkse werk. Je verzorgt de administratie, belt met bestaande klanten en probeert nieuwe te werven. Op die manier ben je een belangrijke schakel in het succes van De Hypotheker.

De Hypotheker Leiden Schuttersveld
De Hypotheker Leiden Schuttersveld

Dit ben jij

Je hebt organisatorisch talent, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Door je MBO werk- en denkniveau weet jij goed prioriteiten te stellen voor de opvolging van vragen en verzoeken van klanten en collega’s. Je werkt effectief en resultaatgericht. Je hebt ervaring in de branche en het liefst ook geldige Wft-diploma’s. 

Over De Hypotheker Leiden

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Leiden in een notendop. In Leiden hebben wij twee vestigingen: Leiden Schuttersveld en Leiden Lammenschansplein. Als commercieel assistent zal je worden ingezet op beide vestigingen, die onderdeel zijn van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als commercieel assistent mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij De Hypotheker Leiden!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van commercieel assistent? Neem dan contact op met Niels van Wieringen van De Hypotheker Leiden via niels.vanwieringen@hypotheker.nl.

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Leiden Schuttersveld

De Hypotheker Leiden Schuttersveld

Schuttersveld 4
2316 ZA Leiden

Meer commercieel assistent vacatures