Commercieel assistent - Fulltime - Naaldwijk

Rotterdam

De Hypotheker Naaldwijk

Molenstraat 37
2671 EW Naaldwijk

Werken als commercieel assistent bij De Hypotheker? Jazeker!

Als je een veelzijdige en uitdagende functie zoekt, dan is een baan als commercieel assistent écht iets voor jou. Het plannen en ondersteunen van het werk van hypotheekadviseurs is jouw dagelijkse werk. Je verzorgt de administratie, belt met bestaande klanten en probeert nieuwe te werven. Op die manier ben je een belangrijke schakel in het succes van De Hypotheker.

De Hypotheker Naaldwijk
De Hypotheker Naaldwijk

Dit ben jij:

Je hebt een hands-on mentaliteit, organisatorisch talent, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Door je MBO+ werk- en denkniveau weet jij goed prioriteiten te stellen voor de opvolging van vragen en verzoeken van klanten en collega’s. Je werkt effectief en resultaatgericht. Je hebt ervaring in de branche en bent in het bezit van geldige Wft-diploma’s of bent bereid deze op zeer korte termijn te behalen. 

Over De Hypotheker Naaldwijk

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Naaldwijk in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als commercieel assistent mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij De Hypotheker Naaldwijk!

Let op: de standplaats is De Hypotheker Naaldwijk, maar je zal ook ingezet (kunnen) worden op de vestiging De Hypotheker Maassluis.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van commercieel assistent? Neem dan contact op met Mario Landsbergen van De Hypotheker Naaldwijk via telefoonnummer 06 - 46134043 of solliciteer direct online.

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Naaldwijk

De Hypotheker Naaldwijk

Molenstraat 37
2671 EW Naaldwijk

Meer commercieel assistent vacatures