Commercieel assistent - Fulltime - Roermond

Rotterdam

De Hypotheker Roermond

Godsweerdersingel 7
6041 GJ Roermond

Werken als commercieel assistent bij De Hypotheker? Jazeker!

Als je een veelzijdige en uitdagende functie zoekt, dan is een baan als commercieel assistent écht iets voor jou. 

Als commercieel assistent ondersteun je de hypotheekadviseurs bij hun belangrijkste werkzaamheden. Je verzamelt benodigde documentatie, regelt zaken als de aanvraag van een bankgarantie of taxatie en bewaakt belangrijke deadlines tijdens het hypotheekproces. 

Tevens ben je een belangrijke schakel in het klantcontact. Omdat je dagelijks in gesprek bent met onze klanten, weet je exact wat er speelt. Zo zorg je er samen met de hypotheekadviseur voor dat de klant vanaf het eerste contact tot aan het tekenen bij de notaris volledig ontzorgd wordt tijdens het afsluiten van de hypotheek. 

De Hypotheker Roermond
De Hypotheker Roermond

Dit ben jij:

Je hebt organisatorisch talent, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je een teamplayer en pakt projecten hands-on aan. Je haalt energie uit het helpen van klanten en zet nét even dat stapje extra. Er heerst geen 9-tot-5 mentaliteit.

Door je MBO+ werk- en denkniveau weet jij goed prioriteiten te stellen voor de opvolging van vragen en verzoeken van klanten en collega’s. Je werkt effectief en resultaatgericht. Je hebt ervaring in de branche en het liefst ook geldige Wft-diploma’s of bent bereid deze op korte termijn te behalen. 

Over De Hypotheker Roermond

Bij De Hypotheker Roermond kom je terecht in een toegewijd team waar betrokkenheid en passie centraal staat. Er hangt een gemoedelijke sfeer en er is altijd tijd voor persoonlijke aandacht. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als commercieel assistent mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij De Hypotheker Roermond en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van commercieel assistent en ben je fulltime beschikbaar? Neem dan contact op met Roger Courtens van De Hypotheker Roermond door te bellen naar 0475 - 311 011 of een mailtje te sturen naar roger.courtens@hypotheker.nl.

Contactgegevens
Sollicitatie

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vanwege een technisch probleem kunnen je gegevens niet verwerkt worden.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Roermond

De Hypotheker Roermond

Godsweerdersingel 7
6041 GJ Roermond

Meer commercieel assistent vacatures