Commercieel assistent – parttime (24 uur) - Hoorn

Rotterdam

De Hypotheker Hoorn

Dal 8
1621 HP Hoorn

Werken als commercieel assistent bij De Hypotheker? Jazeker!

De Hypotheker is Nederlands grootste onafhankelijke organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je huis en we groeien nog steeds. Daarom is De Hypotheker in Hoorn op zoek naar een commercieel assistent die van wanten weet! In deze veelzijdige functie verzorg je dagelijks de administratie, plan en ondersteun je de werkzaamheden van de hypotheekadviseurs en handel je vragen en verzoeken van klanten en collega’s snel en klantvriendelijk af. Jouw inzet maakt je een belangrijke en zeer gewaardeerde schakel in het succes van De Hypotheker.

De Hypotheker Hoorn
De Hypotheker Hoorn

Wij zoeken jou

Jij hebt een proactieve en klantgerichte persoonlijkheid, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je vindt het leuk om contact met bestaande klanten te onderhouden en nieuwe klanten te werven. Jouw organisatorisch talent en je MBO werk- en denkniveau zorgen ervoor dat je effectief en resultaatgericht te werk gaat. Ervaring in de branche is een must, geldige WFT-diploma’s zijn een absolute pré.

Dit zijn wij

Wij zijn De Hypotheker in Hoorn, een vestiging vol enthousiaste professionals die dagelijks mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit van hun leven; hun (t)huis. Wil jij ons gezellige team komen versterken en herken je jezelf in deze uitdagende functie? Aarzel dan niet en solliciteer direct bij De Hypotheker in Hoorn!

Meer weten?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Barry Bronkers van De Hypotheker in Hoorn via barry.bronkers@hypotheker.nl of bel naar (0229) 23 00 01.

Contactgegevens
Sollicitatie

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Hoorn

De Hypotheker Hoorn

Dal 8
1621 HP Hoorn

Meer commercieel assistent vacatures