Commercieel assistent - Parttime - Haarlem Houtplein

Rotterdam

De Hypotheker Haarlem Houtplein

Houtplein 40
2012 DH Haarlem

Werken als commercieel assistent bij De Hypotheker? Jazeker!

Als je een veelzijdige en uitdagende functie zoekt, dan is een baan als commercieel assistent écht iets voor jou. Het plannen en ondersteunen van het werk van hypotheekadviseurs is jouw dagelijkse werk. Je verzorgt de administratie, belt met bestaande klanten en probeert nieuwe te werven. Op die manier ben je een belangrijke schakel in het succes van De Hypotheker.

De Hypotheker Haarlem Houtplein
De Hypotheker Haarlem Houtplein

Dit ben jij:

Je hebt organisatorisch talent, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Door je MBO werk- en denkniveau weet jij goed prioriteiten te stellen voor de opvolging van vragen en verzoeken van klanten en collega’s. Je werkt effectief en resultaatgericht. Je hebt ervaring in de branche en het liefst ook geldige Wft-diploma’s. 

Over De Hypotheker Haarlem Houtplein

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Haarlem Houtplein in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als commercieel assistent mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij De Hypotheker Haarlem Houtplein!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van commercieel assistent bij De Hypotheker Haarlem Houtplein en ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar? Neem dan contact op met René Lunneman via telefoonnummer 0235 - 311407 of 06 - 15553809. Je kunt ook een mailtje sturen naar haarlem1116@hypotheker.nl.

Contactgegevens
Sollicitatie

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vanwege een technisch probleem kunnen je gegevens niet verwerkt worden.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Haarlem Houtplein

De Hypotheker Haarlem Houtplein

Houtplein 40
2012 DH Haarlem

Meer commercieel assistent vacatures