Ervaren Commercieel assistent - 24-30 uur - Maastricht

Rotterdam

De Hypotheker Maastricht

Avenue Céramique 12
6221 KV Maastricht

Werken als commercieel assistent bij De Hypotheker? Jazeker!

Als je een veelzijdige en uitdagende functie zoekt, dan is een baan als commercieel assistent écht iets voor jou. Het plannen en ondersteunen van het werk van hypotheekadviseurs is jouw dagelijkse werk. Je verzorgt de administratie, belt met bestaande klanten en probeert nieuwe te werven. Op die manier ben je een belangrijke schakel in het succes van De Hypotheker.

De Hypotheker Maastricht
De Hypotheker Maastricht

Dit ben jij:

Je hebt organisatorisch talent, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Door je MBO werk- en denkniveau weet jij goed prioriteiten te stellen voor de opvolging van vragen en verzoeken van klanten en collega’s. Je werkt effectief en resultaatgericht. Je hebt ervaring in de branche en het liefst ook geldige Wft-diploma’s. 

Over De Hypotheker Maastricht

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Maastricht in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis. 

De Hypotheker Maastricht is op zoek naar een commercieel assistent die een echte teamplayer is en het belangrijk vind om samen met collega's de schouders eronder te zetten. Het is een pré wanneer je bekend bent binnen de regio en een bijdrage kan leveren aan de positionering van De Hypotheker Maastricht.

Wil jij als commercieel assistent mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij De Hypotheker Maastricht!
Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van commercieel assistent? Neem dan contact op met Evelyne Buck van De Hypotheker Maastricht via 043-3561061. 


Contactgegevens
Sollicitatie

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Maastricht

De Hypotheker Maastricht

Avenue Céramique 12
6221 KV Maastricht

Meer commercieel assistent vacatures