Ervaren commercieel assistent - 24-40 uur - Amsterdam Zuidas

Rotterdam

De Hypotheker Amsterdam ZuidAs WTC

Strawinskylaan 1427 / WTC
1077 XX

Werken als commercieel assistent bij De Hypotheker? Jazeker!

Als je een veelzijdige functie zoekt met veel uitdaging in een dynamische werkomgeving, dan is een baan als commercieel assistent écht iets voor jou. Het plannen en ondersteunen van het werk van hypotheekadviseurs is jouw dagelijkse werk. Hierbij heb je veel contact met bestaande klanten, geldverstrekkers en derde partijen. Ook verzorg je de administratie en probeer je nieuwe klanten te werven. Op die manier ben je een belangrijke schakel in het succes van De Hypotheker.

De Hypotheker Amsterdam ZuidAs WTC
De Hypotheker Amsterdam ZuidAs WTC

Dit ben jij:

Je staat stevig in je schoenen, hebt organisatorisch talent, een commerciële instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden. Door je MBO+ werk- en denkniveau weet jij goed prioriteiten te stellen voor de opvolging van vragen en verzoeken van klanten en collega’s. Je werkt effectief en resultaatgericht. Je hebt ervaring in de branche en het liefst ook geldige Wft-diploma’s. 

Je bent bij voorkeur minimaal 24 uur beschikbaar, andere uren zijn bespreekbaar.

Over De Hypotheker Amsterdam Zuidas

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Amsterdam Zuidas in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als commercieel assistent mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij De Hypotheker Amsterdam Zuidas!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van commercieel assistent? Neem dan contact op met Thomas van Splunteren van De Hypotheker Amsterdam Zuidas via 020- 662 14 11. 

Contactgegevens
Sollicitatie

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Amsterdam ZuidAs WTC

De Hypotheker Amsterdam ZuidAs WTC

Strawinskylaan 1427 / WTC
1077 XX

Meer commercieel assistent vacatures