Ervaren hypotheekadviseur - Fulltime - Amsterdam Van Baerlestraat

Rotterdam

De Hypotheker Amsterdam Van Baerlestraat

Van Baerlestraat 1
1071 AL Amsterdam

Werken als hypotheekadviseur bij De Hypotheker? Jazeker!

Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk bij De Hypotheker. Dat doe je proactief en nauwkeurig. Een compliant afhandeling van een adviesdossier is voor jou vanzelfsprekend. 

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit het geven van onafhankelijk hypotheekadvies. Verder bemiddel je in hypotheken, verzekeringen en additionele financiële producten. Je verzorgt hypotheekaanvragen en offertes en onderhoudt het contact met geldverstrekkers en andere stakeholders. 

De Hypotheker Amsterdam Van Baerlestraat
De Hypotheker Amsterdam Van Baerlestraat

Dit ben jij:

Als je mensen graag helpt, met ze meedenkt en in staat bent om creatieve oplossingen te bedenken voor dagelijkse uitdagingen, past dit beroep perfect bij je. Jouw kracht is dat je je goed kunt inleven in de persoonlijke situatie van de klant en complexe vraagstukken begrijpelijk kunt maken.

Je hebt ruime ervaring in het geven van onafhankelijk financieel advies, opgedaan bij bijvoorbeeld een bank, makelaar, assurantietussenpersoon of hypotheekadvieskantoor. Tevens ben je in het bezit van alle benodigde WFT-diploma's (Basis, Hypothecair Krediet en Vermogen). Daarnaast ben je een echte teamplayer en heb je geen 9-tot-5 mentaliteit. 

Over De Hypotheker Amsterdam van Baerlestraat

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, zo omschrijf je De Hypotheker Amsterdam Van Baerlestraat in een notendop. En toch zijn deze gemoedelijke vestigingen onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als onafhankelijk expert mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Word dan hypotheekadviseur bij De Hypotheker Amsterdam van Baerlestraat!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van hypotheekadviseur en ben je 40 uur per week beschikbaar? Neem dan contact op met Chris van der Salm van De Hypotheker Amsterdam Van Baerlestraat door te bellen naar 020 - 662 28 91 of een e-mail te sturen naar chris.vandersalm@hypotheker.nl.

Contactgegevens
Sollicitatie

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vanwege een technisch probleem kunnen je gegevens niet verwerkt worden.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Amsterdam Van Baerlestraat

De Hypotheker Amsterdam Van Baerlestraat

Van Baerlestraat 1
1071 AL Amsterdam

Meer hypotheekadviseur vacatures