Ervaren Hypotheekadviseur - Fulltime - Leiden Schuttersveld

De Hypotheker Leiden Schuttersveld

De Hypotheker Leiden Schuttersveld

Schuttersveld 4
2316 ZA Leiden

Werken als hypotheekadviseur bij De Hypotheker? Jazeker!

Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk bij De Hypotheker. Dat doe je proactief en nauwkeurig. Een compliant afhandeling van een adviesdossier is voor jou vanzelfsprekend.

De Hypotheker Leiden Schuttersveld
De Hypotheker Leiden Schuttersveld

Dit ben jij:

Jouw kracht is dat je je complexe vraagstukken begrijpelijk kunt maken voor de klant. Je leeft je helemaal in de situatie van de klant in. Je hebt ervaring in het geven van onafhankelijk financieel advies, opgedaan bij bijvoorbeeld een bank, makelaar, assurantietussenpersoon of hypotheekadvieskantoor. Daarnaast heb je ook leidinggevende capaciteiten. 

Als je mensen graag helpt, met ze meedenkt en in staat bent om creatieve oplossingen te bedenken voor dagelijkse uitdagingen, past dit beroep bij je. Ook ben je in het bezit van de diploma’s die nodig zijn voor de Wft-deskundigheid. 

Over De Hypotheker Leiden Schuttersveld

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Leiden Schuttersveld in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als onafhankelijk expert mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Word dan hypotheekadviseur bij De Hypotheker Leiden Schuttersveld!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van hypotheekadviseur? Neem dan contact op met Cor van Wieringen van De Hypotheker Leiden via telefoonnummer 06-21246868 of Cor.vanwieringen@hypotheker.nl.

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dankjewel voor het versturen van je sollicitatie

We nemen binnen drie werkdagen contact met je op. Heb je binnen deze periode nog geen reactie van ons ontvangen? Stuur dan gerust een e-mail naar recruitment@hypotheker.nl

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Leiden Schuttersveld

De Hypotheker Leiden Schuttersveld

Schuttersveld 4
2316 ZA Leiden

Meer hypotheekadviseur vacatures