Hypotheekadviseur - 32-40 uur - Amsterdam Oost

De Hypotheker Amsterdam Oost

De Hypotheker Amsterdam Oost

Middenweg 241
1098 AP Amsterdam

Werken als hypotheekadviseur bij De Hypotheker? Jazeker!

Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk bij De Hypotheker. Dat doe je proactief en nauwkeurig. Een compliant afhandeling van een adviesdossier is voor jou vanzelfsprekend.

De Hypotheker Amsterdam Oost
De Hypotheker Amsterdam Oost

Dit ben jij:

Jouw kracht is dat je complexe vraagstukken begrijpelijk kunt maken voor de klant. Je leeft je helemaal in de situatie van de klant in. Het zou mooi zijn als je al ruime ervaring hebt in het geven van onafhankelijk financieel advies, opgedaan bij bijvoorbeeld een bank, makelaar, assurantietussenpersoon of hypotheekadvieskantoor. 

Als je mensen graag helpt, met ze meedenkt en in staat bent om creatieve oplossingen te bedenken voor dagelijkse uitdagingen, past dit beroep bij je. Je bent in het bezit van de diploma’s die nodig zijn voor de Wft-deskundigheid.

Over De Hypotheker Amsterdam Oost

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Amsterdam Oost. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als onafhankelijk expert mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Ga dan aan de slag als hypotheekadviseur bij De Hypotheker Amsterdam Oost!


Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van hypotheekadviseur bij De Hypotheker Amsterdam Oost? Ben je minimaal 32 uur beschikbaar? Neem dan contact op met Bastiaan Pouw via 020 - 462 40 30 of solliciteer direct online.

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dankjewel voor het versturen van je sollicitatie

We nemen binnen drie werkdagen contact met je op. Heb je binnen deze periode nog geen reactie van ons ontvangen? Stuur dan gerust een e-mail naar recruitment@hypotheker.nl

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Amsterdam Oost

De Hypotheker Amsterdam Oost

Middenweg 241
1098 AP Amsterdam

Meer hypotheekadviseur vacatures