Hypotheekadviseur - 32-40 uur - Bergen op Zoom

Rotterdam

De Hypotheker Bergen op Zoom

Burgemeester van Hasseltstraat 78
4611 BH Bergen op Zoom

Werken als hypotheekadviseur bij De Hypotheker? Jazeker!

Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk bij De Hypotheker. Dat doe je proactief en nauwkeurig. Een compliant afhandeling van een adviesdossier is voor jou vanzelfsprekend.

De Hypotheker Bergen op Zoom
De Hypotheker Bergen op Zoom

Dit ben jij:

Als je mensen graag helpt, met ze meedenkt en in staat bent om creatieve oplossingen te bedenken voor dagelijkse uitdagingen, dan past dit beroep perfect bij je. Jouw kracht is dat je je goed kunt inleven in de persoonlijke situatie van de klant en complexe vraagstukken begrijpelijk kunt maken.

Je hebt ervaring in het geven van onafhankelijk financieel advies, opgedaan bij bijvoorbeeld een bank, makelaar, assurantietussenpersoon of hypotheekadvieskantoor. Tevens ben je in het bezit van alle benodigde WFT-diploma's (Basis, Hypothecair Krediet en Vermogen). Daarnaast ben je een echte teamplayer en heb je geen 9-tot-5 mentaliteit. 

Over De Hypotheker Bergen op Zoom

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Bergen op Zoom in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als onafhankelijk expert mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Word dan hypotheekadviseur bij De Hypotheker Bergen op Zoom! 


Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van hypotheekadviseur bij De Hypotheker Bergen op Zoom? Ben je 32-40 uur beschikbaar? Stuur dan een e-mail met CV en motivatie naar toon.verdoolaege@hypotheker.nl of bel naar 0164 – 25 98 00.

Contactgegevens
Sollicitatie

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Bergen op Zoom

De Hypotheker Bergen op Zoom

Burgemeester van Hasseltstraat 78
4611 BH Bergen op Zoom

Meer hypotheekadviseur vacatures