Hypotheekadviseur - 32-40 uur - Doetinchem

Rotterdam

De Hypotheker Doetinchem

Walstraat 82
7001 BV Doetinchem

Werken als hypotheekadviseur bij De Hypotheker? Jazeker!

Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk bij De Hypotheker. Dat doe je proactief en nauwkeurig. Een compliant afhandeling van een adviesdossier is voor jou vanzelfsprekend.

De Hypotheker Doetinchem
De Hypotheker Doetinchem

Dit ben jij:

Jouw kracht is dat je je complexe vraagstukken begrijpelijk kunt maken voor de klant. Je leeft je helemaal in de situatie van de klant in. Het zou mooi zijn als je al ruime ervaring hebt in het geven van onafhankelijk financieel advies, opgedaan bij bijvoorbeeld een bank, makelaar, assurantietussenpersoon of hypotheekadvieskantoor. 

Als je mensen graag helpt, met ze meedenkt en in staat bent om creatieve oplossingen te bedenken voor dagelijkse uitdagingen, past dit beroep bij je. Daarnaast ben je in het bezit van de diploma’s die nodig zijn voor de Wft-deskundigheid. 

Jij hebt een flexibele instelling. Wanneer de situatie daarom vraagt draai jij mee op onze andere vestigingen in Velp, Zevenaar of Arnhem Centrum.

Over De Hypotheker Doetinchem

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Doetinchem in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis. 

Wil jij als onafhankelijk expert mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Word dan hypotheekadviseur bij De Hypotheker Doetinchem!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van hypotheekadviseur bij De Hypotheker Doetinchem? Neem dan contact met op Peter Vink via telefoonnummer 06 20 00 87 76, of solliciteer direct online. 

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Doetinchem

De Hypotheker Doetinchem

Walstraat 82
7001 BV Doetinchem

Meer hypotheekadviseur vacatures