Hypotheekadviseur - 32-40 uur - Haarlem Centrum

De Hypotheker Haarlem Houtplein

De Hypotheker Haarlem Houtplein

Claus Sluterweg 309
2012 WS Haarlem

Werken als hypotheekadviseur bij De Hypotheker? Jazeker!

Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk bij De Hypotheker. Dat doe je proactief en nauwkeurig. Een compliant afhandeling van een adviesdossier is voor jou vanzelfsprekend.

De Hypotheker Haarlem Houtplein
De Hypotheker Haarlem Houtplein

Dit ben jij:

Jouw kracht is dat je je complexe vraagstukken begrijpelijk kunt maken voor de klant. Je leeft je helemaal in de situatie van de klant in. Het is een pré wanneer je ervaring hebt in het geven van onafhankelijk financieel advies, opgedaan bij bijvoorbeeld een bank, makelaar, assurantietussenpersoon of hypotheekadvieskantoor. 

Als je mensen graag helpt, met ze meedenkt en in staat bent om creatieve oplossingen te bedenken voor dagelijkse uitdagingen, past dit beroep bij je. Daarnaast is het een vereiste dat je in het bezit bent van de diploma’s die nodig zijn voor de Wft-deskundigheid. 

Over De Hypotheker Haarlem Centrum

De Hypotheker Haarlem Centrum is begin mei 2021 verhuisd naar het nieuwe kantoor op de Claus Sluterweg in Haarlem. Het team bestaat uit 6 enthousiaste collega's die klaar staan om jou een warm welkom te geven!

De Hypotheker Haarlem Centrum is onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis. 

Wil jij als Hypotheekadviseur ons team uitbreiden?
Solliciteer dan bij De Hypotheker Haarlem Centrum!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van hypotheekadviseur bij De Hypotheker Haarlem Centrum? Neem dan contact met op René Lünnemann via 023 - 531 14 07.
Direct online solliciteren kan natuurlijk ook! 

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dankjewel voor het versturen van je sollicitatie

We nemen binnen drie werkdagen contact met je op. Heb je binnen deze periode nog geen reactie van ons ontvangen? Stuur dan gerust een e-mail naar recruitment@hypotheker.nl

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Haarlem Houtplein

De Hypotheker Haarlem Houtplein

Claus Sluterweg 309
2012 WS Haarlem

Meer hypotheekadviseur vacatures