Hypotheekadviseur - 32-40 uur - Oss

De Hypotheker Oss

De Hypotheker Oss

Walstraat 31
5341 CJ Oss

Werken als hypotheekadviseur bij De Hypotheker? Jazeker!

Als Hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk bij De Hypotheker. Dat doe je proactief en nauwkeurig. Een compliant afhandeling van een adviesdossier is voor jou vanzelfsprekend.

De Hypotheker Oss
De Hypotheker Oss

Dit ben jij:

Als je mensen graag helpt, met ze meedenkt en in staat bent om creatieve oplossingen te bedenken voor dagelijkse uitdagingen, past deze functie bij je. Jouw kracht is dat je je complexe vraagstukken begrijpelijk kunt maken voor de klant. Je leeft je helemaal in de situatie van de klant in.

Je hebt ervaring in het geven van financieel advies, opgedaan bij bijvoorbeeld een bank, makelaar, assurantietussenpersoon of hypotheekadvieskantoor. Je bent in het bezit van een resultaatgerichte instelling met oog voor de lange termijn. Je bekommert je om de toekomst van je klanten, van je vestiging en uiteraard van De Hypotheker-formule. Je neemt daarin je verantwoordelijkheid. Je houdt ervan écht het verschil te maken in een sterk concurrerende markt die continu in beweging is.

Het enthousiasme spat van je af en je hebt meer dan voldoende kennis in huis, zoals minimaal HBO werk- en denkniveau, een goed cijfermatig inzicht en analytisch vermogen. Daarnaast ben je een echte teamplayer. Je denkt in kansen. Samen met het team zet jij kansen om naar acties om groei van de vestiging te realiseren.

Je bezit de benodigde WFT-diploma’s actueel gehouden met bijbehorende PE-certificaten.

Over De Hypotheker Oss

Een enthousiast jong team met hands-on mentaliteit. Deze gezellige vestiging is onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als onafhankelijk expert mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? En wil jij bijdragen aan het ontwikkelen van De Hypotheker Oss? Word dan hypotheekadviseur bij De Hypotheker Oss!

 

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van hypotheekadviseur bij De Hypotheker Oss? Neem dan contact op met Brigit Coppens van De Hypotheker Oss via b.coppens@hypotheker.nl of solliciteer direct door het formulier hieronder in te vullen.

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dankjewel voor het versturen van je sollicitatie

We nemen binnen drie werkdagen contact met je op. Heb je binnen deze periode nog geen reactie van ons ontvangen? Stuur dan gerust een e-mail naar recruitment@hypotheker.nl

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Oss

De Hypotheker Oss

Walstraat 31
5341 CJ Oss

Meer hypotheekadviseur vacatures