Hypotheekadviseur - 32-40 uur - Roermond / Venlo / Weert

Rotterdam

De Hypotheker Roermond

Godsweerdersingel 7
6041 GJ Roermond

Werken als hypotheekadviseur bij De Hypotheker? Jazeker!

Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk bij De Hypotheker. Dat doe je proactief en nauwkeurig. Een compliant afhandeling van een adviesdossier is voor jou vanzelfsprekend. 

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit het geven van onafhankelijk hypotheekadvies. Verder bemiddel je in hypotheken, verzekeringen en additionele financiële producten. Je verzorgt hypotheekaanvragen en offertes en onderhoudt het contact met geldverstrekkers en andere stakeholders. 

De Hypotheker Roermond
De Hypotheker Roermond

Dit ben jij:

Als je mensen graag helpt, met ze meedenkt en in staat bent om creatieve oplossingen te bedenken voor dagelijkse uitdagingen, past dit beroep perfect bij je. Jouw kracht is dat je je goed kunt inleven in de persoonlijke situatie van de klant en complexe vraagstukken begrijpelijk kunt maken.

Ervaring in het geven van onafhankelijk financieel advies is een pré, deze ervaring heb jij bijvoorbeeld opgedaan bij een bank, makelaar, assurantietussenpersoon of hypotheekadvieskantoor. Tevens ben je in het bezit van alle benodigde WFT-diploma's (Basis, Hypothecair Krediet en Vermogen). Daarnaast ben je een echte teamplayer en heb je geen 9-tot-5 mentaliteit. 

Over De Hypotheker Roermond, Venlo en Weert

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, zo omschrijf je De Hypotheker Roermond, Venlo en Weert in een notendop. En toch zijn deze gemoedelijke vestigingen onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als onafhankelijk expert mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Word dan hypotheekadviseur bij De Hypotheker Roermond, Venlo en Weert! 

Let op: in deze functie rouleer je tussen de verschillende vestigingen. Het kan dus zomaar zijn dat je op maandag bij De Hypotheker Roermond werkt en op een andere dag in de week bij De Hypotheker Venlo of Weert. 

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van hypotheekadviseur en ben je 32-40 uur beschikbaar? Neem dan contact op met Roger Courtens van De Hypotheker Roermond, Venlo en Weert door te bellen naar 0475 311 011 of een e-mail te sturen naar roger.courtens@hypotheker.nl

Contactgegevens
Sollicitatie

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Roermond

De Hypotheker Roermond

Godsweerdersingel 7
6041 GJ Roermond

Meer hypotheekadviseur vacatures