Hypotheekadviseur - 32-40 uur - Waalwijk

De Hypotheker Waalwijk

De Hypotheker Waalwijk

Grotestraat 299
5141 JT Waalwijk

Werken als hypotheekadviseur bij De Hypotheker? Jazeker!

Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk bij De Hypotheker. Dat doe je proactief en nauwkeurig. Een compliant afhandeling van een adviesdossier is voor jou vanzelfsprekend.

De Hypotheker Waalwijk
De Hypotheker Waalwijk

Dit ben jij:

Jouw kracht is dat je je complexe vraagstukken begrijpelijk kunt maken voor de klant. Je leeft je helemaal in de situatie van de klant in. Je hebt relevante ervaring in het geven van onafhankelijk financieel advies, opgedaan bij bijvoorbeeld een bank, makelaar, assurantietussenpersoon of hypotheekadvieskantoor.
Daarnaast ben je in het bezit van de diploma’s die nodig zijn voor de Wft-deskundigheid.

Over De Hypotheker Waalwijk

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Waalwijk. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.
Wil jij als onafhankelijk expert mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Word dan hypotheekadviseur bij De Hypotheker Waalwijk.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van hypotheekadviseur en ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar? Solliciteer dan direct of neem contact op met Loek Vesters van De Hypotheker Waalwijk via loek.vesters@hypotheker.nl

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dankjewel voor het versturen van je sollicitatie

We nemen binnen drie werkdagen contact met je op. Heb je binnen deze periode nog geen reactie van ons ontvangen? Stuur dan gerust een e-mail naar recruitment@hypotheker.nl

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Waalwijk

De Hypotheker Waalwijk

Grotestraat 299
5141 JT Waalwijk

Meer hypotheekadviseur vacatures