Hypotheekadviseur - 32-40 uur - Woerden

De Hypotheker Woerden

De Hypotheker Woerden

Meulmansweg 47
3441 AT Woerden

Werken als hypotheekadviseur bij De Hypotheker? Jazeker!

Ter uitbereiding van ons leuke team zijn wij op zoek naar een enthousiaste hypotheekadviseur!

Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig onafhankelijk hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk bij De Hypotheker. 

De Hypotheker Woerden
De Hypotheker Woerden

Dit ben jij:

Je bent collegiaal, klantgericht en jouw kracht is dat je je complexe vraagstukken begrijpelijk kunt maken voor de klant. 
Daarnaast is het een vereiste dat je in het bezit bent van de diploma’s die nodig zijn voor de Wft-deskundigheid. Het is een pré wanneer je direct inzetbaar bent.  

Over De Hypotheker Woerden

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Woerden. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij in deze afwisselende functie als onafhankelijk expert mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Word dan hypotheekadviseur bij De Hypotheker Woerden!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van hypotheekadviseur bij De Hypotheker Woerden? Ben jij minimaal 32 uur beschikbaar? Neem dan contact op met Edgar Hollander via 0348 - 433 266 of solliciteer direct online. 

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dankjewel voor het versturen van je sollicitatie

We nemen binnen drie werkdagen contact met je op. Heb je binnen deze periode nog geen reactie van ons ontvangen? Stuur dan gerust een e-mail naar recruitment@hypotheker.nl

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Woerden

De Hypotheker Woerden

Meulmansweg 47
3441 AT Woerden

Meer hypotheekadviseur vacatures