Hypotheekadviseur - 32-40 uur - Zoetermeer

De Hypotheker Zoetermeer

De Hypotheker Zoetermeer

Zwaardslootseweg 42
2726 ZZ Zoetermeer

Werken als hypotheekadviseur bij De Hypotheker? Jazeker!

Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk bij De Hypotheker. Dat doe je proactief en nauwkeurig. Een compliant afhandeling van een adviesdossier is voor jou vanzelfsprekend.

De Hypotheker Zoetermeer
De Hypotheker Zoetermeer

Dit ben jij:

Jouw kracht is dat je je complexe vraagstukken begrijpelijk kunt maken voor de klant. Je leeft je helemaal in de situatie van de klant in. Het zou mooi zijn als je al ervaring hebt in het geven van onafhankelijk financieel advies, opgedaan bij bijvoorbeeld een bank, makelaar, assurantietussenpersoon of hypotheekadvieskantoor. 

Daarnaast is het een vereiste dat je in het bezit bent van de diploma’s die nodig zijn voor de Wft-deskundigheid. Het is een pré wanneer je direct inzetbaar bent.  

Over De Hypotheker Zoetermeer

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Zoetermeer. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als onafhankelijk expert mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Word dan hypotheekadviseur bij De Hypotheker Zoetermeer!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van hypotheekadviseur bij De Hypotheker Zoetermeer? Ben jij minimaal 32 uur beschikbaar? Neem dan contact op met Henk Otgaar via 079 - 342 32 40 of solliciteer direct online. 

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dankjewel voor het versturen van je sollicitatie

We nemen binnen drie werkdagen contact met je op. Heb je binnen deze periode nog geen reactie van ons ontvangen? Stuur dan gerust een e-mail naar recruitment@hypotheker.nl

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Zoetermeer

De Hypotheker Zoetermeer

Zwaardslootseweg 42
2726 ZZ Zoetermeer

Meer hypotheekadviseur vacatures