Hypotheekadviseur - 36 uur - Hoofddorp Centrum / Floriande

Rotterdam

De Hypotheker Hoofddorp Centrum

Antje Breijerstraat 75
2132 ZT Hoofddorp

Werken als hypotheekadviseur bij De Hypotheker? Jazeker!

Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk bij De Hypotheker. Dat doe je proactief en nauwkeurig. Een compliant afhandeling van een adviesdossier is voor jou vanzelfsprekend.

De Hypotheker Hoofddorp Centrum
De Hypotheker Hoofddorp Centrum

Dit ben jij:

Jouw kracht is dat je je complexe vraagstukken begrijpelijk kunt maken voor de klant. Je leeft je helemaal in de situatie van de klant in. Het zou mooi zijn als je al ruime ervaring hebt in het geven van onafhankelijk financieel advies, opgedaan bij bijvoorbeeld een bank, makelaar, assurantietussenpersoon of hypotheekadvieskantoor. 

Als je mensen graag helpt, met ze meedenkt en in staat bent om creatieve oplossingen te bedenken voor dagelijkse uitdagingen, past dit beroep bij je. Je bent bij voorkeur in het bezit van de diploma’s die nodig zijn voor de Wft-deskundigheid.

Over De Hypotheker Hoofddorp Centrum / Floriande

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, zo omschrijf je De Hypotheker Hoofddorp Centrum en De Hypotheker Hoofddorp Floriande in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als onafhankelijk expert mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Word dan hypotheekadviseur bij De Hypotheker Hoofddorp!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van hypotheekadviseur? Neem dan contact op met Olav van Eck via telefoonnummer 023 - 30 31 222 of stuur een mailtje naar olav.vaneck@hypotheker.nl

Contactgegevens
Sollicitatie

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Hoofddorp Centrum

De Hypotheker Hoofddorp Centrum

Antje Breijerstraat 75
2132 ZT Hoofddorp

Meer hypotheekadviseur vacatures