Hypotheekadviseur - 40 uur - Rotterdam Alexandrium en Capelle aan den IJssel

De Hypotheker Rotterdam Alexandrium

De Hypotheker Rotterdam Alexandrium

Grote Beer 19a
3067 TR Rotterdam

Werken als hypotheekadviseur bij De Hypotheker? Jazeker!

Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk bij De Hypotheker. Dat doe je proactief en nauwkeurig. Een compliant afhandeling van een adviesdossier is voor jou vanzelfsprekend.

De Hypotheker Rotterdam Alexandrium
De Hypotheker Rotterdam Alexandrium

Dit ben jij:

Jouw kracht is dat je je complexe vraagstukken begrijpelijk kunt maken voor de klant. Je leeft je helemaal in de situatie van de klant in. Het zou mooi zijn als je al ruime ervaring hebt in het geven van onafhankelijk financieel advies, opgedaan bij bijvoorbeeld een bank, makelaar, assurantietussenpersoon of hypotheekadvieskantoor. 

Als je mensen graag helpt, met ze meedenkt en in staat bent om creatieve oplossingen te bedenken voor dagelijkse uitdagingen, past dit beroep bij je. Daarnaast ben je in het bezit van de diploma’s die nodig zijn voor de Wft-deskundigheid. 

Je zal ingezet worden voor De Hypotheker Rotterdam Alexandrium en De Hypotheker Capelle aan den IJssel. Jouw werkplek zal in overleg met jou worden bepaald.

Over De Hypotheker Rotterdam Alexandrium en Capelle aan den IJssel

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Alexandrium en Capelle aan den IJssel in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als onafhankelijk expert mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Word dan hypotheekadviseur bij De Hypotheker Alexandrium en Capelle aan den IJssel!


Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van hypotheekadviseur bij De Hypotheker Rotterdam Alexandrium en Capelle aan den IJssel? Neem dan contact op met Robert Dijk via robert.dijk@hypotheker.nl of bel naar 010-4582689. 

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dankjewel voor het versturen van je sollicitatie

We nemen binnen drie werkdagen contact met je op. Heb je binnen deze periode nog geen reactie van ons ontvangen? Stuur dan gerust een e-mail naar recruitment@hypotheker.nl

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Rotterdam Alexandrium

De Hypotheker Rotterdam Alexandrium

Grote Beer 19a
3067 TR Rotterdam

Meer hypotheekadviseur vacatures