Hypotheekadviseur/ Bedrijfsleider - Fulltime - Weert

Rotterdam

De Hypotheker Weert

Wilhelminasingel 165
6001 GS Weert

Werken als Hypotheekadviseur / Bedrijfsleider bij De Hypotheker? Jazeker!

Als bedrijfsleider geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk bij De Hypotheker. Dat doe je proactief en nauwkeurig. Een compliant afhandeling van een adviesdossier is voor jou vanzelfsprekend.

Naast jouw advieswerkzaamheden zal je ook de bedrijfsleider zijn van De Hypotheker Weert waarbij je medeverantwoordelijk bent voor het vestigingsmanagement.

De Hypotheker Weert
De Hypotheker Weert

Dit ben jij:

Als je mensen graag helpt, met ze meedenkt en in staat bent om creatieve oplossingen te bedenken voor dagelijkse uitdagingen, past deze functie bij je. Jouw kracht is dat je je complexe vraagstukken begrijpelijk kunt maken voor de klant. Je leeft je helemaal in de situatie van de klant in.

Je hebt ruime ervaring in het geven van onafhankelijk financieel advies, opgedaan bij bijvoorbeeld een bank, makelaar, assurantietussenpersoon of hypotheekadvieskantoor. Je toont leiderschap en draagt graag verantwoordelijkheden. Je bent in het bezit van een resultaatgerichte instelling met oog voor de lange termijn. Je bekommert je om de toekomst van je klanten, van je vestiging en je medewerkers en uiteraard van De Hypotheker-formule. Je houdt ervan écht het verschil te maken in een sterk concurrerende markt die continu in beweging is.

Het enthousiasme spat van je af en je hebt meer dan voldoende kennis in huis, zoals minimaal HBO werk- en denkniveau, een goed cijfermatig inzicht en analytisch vermogen. Daarnaast ben je een echte teamplayer. Je denkt in kansen. Samen met jouw team en de Franchisenemer zet jij kansen om naar acties om groei van de collega’s én de vestiging te realiseren.

Je bezit de benodigde WFT-diploma’s actueel gehouden met bijbehorende PE-certificaten.

Over De Hypotheker Weert

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Weert in een notendop. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als onafhankelijk expert mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? En wil jij bijdragen aan het ontwikkelen van De Hypotheker Weert? Word dan bedrijfsleider/hypotheekadviseur bij De Hypotheker Weert!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van hypotheekadviseur bij De Hypotheker Weert? Neem dan contact met op met Roger Courtens van De Hypotheker Weert via roger.courtens@hypotheker.nl of solliciteer direct via het formulier hieronder.

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Weert

De Hypotheker Weert

Wilhelminasingel 165
6001 GS Weert

Meer hypotheekadviseur vacatures