Hypotheekadviseur - Fulltime - Berkel en Rodenrijs

De Hypotheker Berkel en Rodenrijs

De Hypotheker Berkel en Rodenrijs

Kerkstraat 26
2651 CE Berkel en Rodenrijs

Werken als hypotheekadviseur bij De Hypotheker? Jazeker!

Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk bij De Hypotheker. Dat doe je proactief en nauwkeurig. Een compliant afhandeling van een adviesdossier is voor jou vanzelfsprekend.

De Hypotheker Berkel en Rodenrijs
De Hypotheker Berkel en Rodenrijs

Dit ben jij:

Jouw kracht is dat je je complexe vraagstukken begrijpelijk kunt maken voor de klant. Je leeft je helemaal in de situatie van de klant in. Het is een pré wanneer je ervaring hebt in het geven van onafhankelijk financieel advies, opgedaan bij bijvoorbeeld een bank, makelaar, assurantietussenpersoon of hypotheekadvieskantoor. 

Als je mensen graag helpt, met ze meedenkt en in staat bent om creatieve oplossingen te bedenken voor dagelijkse uitdagingen, past dit beroep bij je. Daarnaast is het een vereiste dat je in het bezit bent van de diploma’s die nodig zijn voor de Wft-deskundigheid. 

Over De Hypotheker Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs is onderdeel van de gemeente Lansingerland en heeft een centrale ligging in de Randstad, nabij Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer. Dit in combinatie met de landelijke omgeving, veel groen en goede bereikbaarheid zorgt voor een enorme groei van deze gemeente. Zowel de gemeente als de vestiging van De Hypotheker in Berkel en Rodenrijs zijn volop in ontwikkeling. Met enthousiaste betrokken collega's zorgen wij elke dag weer voor tevreden klanten. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis. 

Wil jij als onafhankelijk expert deel uit maken van een dynamische en groeiende vestiging? Wordt dan hypotheekadviseur bij De Hypotheker Berkel en Rodenrijs!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de functie van hypotheekadviseur bij De Hypotheker Berkel en Rodenrijs? Neem dan contact op met Pieter Hagens via 010 - 313 35 35. 

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dankjewel voor het versturen van je sollicitatie

We nemen binnen drie werkdagen contact met je op. Heb je binnen deze periode nog geen reactie van ons ontvangen? Stuur dan gerust een e-mail naar recruitment@hypotheker.nl

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Berkel en Rodenrijs

De Hypotheker Berkel en Rodenrijs

Kerkstraat 26
2651 CE Berkel en Rodenrijs

Meer hypotheekadviseur vacatures