Hypotheekadviseur - Fulltime - Leeuwarden

Rotterdam

De Hypotheker Leeuwarden

Achter de Hoven 73
8933 AH Leeuwarden

Werken als hypotheekadviseur bij De Hypotheker? Jazeker!

Ben je op zoek naar een veelzijdige en uitdagende functie? Dan is de functie van hypotheekadviseur echt iets voor jou!

De Hypotheker Leeuwarden
De Hypotheker Leeuwarden

Dit ben jij:

Je bent commercieel sterk en je leeft je helemaal in de situatie van de klant in. Op basis van een inventarisatie van de wensen en financiële mogelijkheden van de klant adviseer je deskundig en kwalitatief over hypotheken en aanvullende financiële producten. Een compliant afhandeling van een adviesdossier is voor jou vanzelfsprekend, een team van gedreven assistenten ondersteunt je hierbij. Je bent in het bezit van de vereiste diploma's die nodig zijn om te mogen adviseren.

Over de Hypotheker Leeuwarden

De Hypotheker Leeuwarden is een van de grootste vestigingen in Nederland en onderdeel van De Hypothekers Associatie. Met een team van twaalf enthousiaste en betrokken collega’s denken wij graag met onze klanten mee in creatieve oplossingen als het gaat om hypotheekadvies en bemiddeling bij financiële zaken rondom de aankoop van hun huis. Wij gaan graag een duurzame verbintenis aan en persoonlijke aandacht en klanttevredenheid staat bij ons voorop.

Meer informatie?

Kom jij als hypotheekadviseur ons team uitbreiden en wil je onze klanten helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Solliciteer dan bij De Hypotheker Leeuwarden via onderstaand formulier. Wij ontvangen je reactie graag uiterlijk 28 mei. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 3 juni.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Sietse van der Meer of Wilbert Schippers op telefoonnummer 058 - 212 71 22 of mail naar sietse.vandermeer@hypotheker.nl of wilbert.schippers@hypotheker.nl.

Contactgegevens
Sollicitatie
info (word of pdf)
info (word of pdf)

Dank je wel voor het sturen van je sollicitatie.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Door een storing is het niet gelukt om je sollicitatie te verwerken.

Probeer het opnieuw, of e-mail je CV en motivatie naar

recruitment@hypotheker.nl o.v.v functie en locatie.

Excuses voor het ongemak.

  • Probeer het opnieuw, of neem direct contact met ons op.
De Hypotheker Leeuwarden

De Hypotheker Leeuwarden

Achter de Hoven 73
8933 AH Leeuwarden

Meer hypotheekadviseur vacatures